«Υπηρετείτε σε δύσκολους καιρούς, αλλά να μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα και τα έχει καταφέρει. Έτσι θα τα καταφέρει και τώρα». Την εκτίμηση αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, απευθυνόμενος προς το προσωπικό της 9ης μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στη Φλώρινα, όπου βρέθηκε σήμερα για να ανταλλάξει ευχές με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι «δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε για αύξηση, ούτε για μείωση της θητείας. Όσοι υπηρετείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα βρισκόσαστε στα σπίτια σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βίτσας ευχήθηκε «το 2017 να φέρει, όπως φαίνεται ότι ξημερώνουν, καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, να σταματήσουν οι πόλεμοι γύρω από την περιοχή μας, ώστε να μπορέσουμε να αφιερωθούμε στο έργο της ανάπτυξης της χώρας» και προέτρεψε τα στελέχη: «Να ενεργείτε προς το καλό και το δικό σας και του συνόλου, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό καλό, όταν δεν εντάσσεται στο καλό του κοινωνικού συνόλου, αντίθετα το προσωπικό καλό αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια για το κοινωνικό σύνολο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης