Καμίνης: Ευθύνη για τον χώρο και τον φωτισμό στου Φιλοπάππου έχει το Υπ. Πολιτισμού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 14:17
Καμίνης: Ευθύνη για τον χώρο και τον φωτισμό στου Φιλοπάππου έχει το Υπ. Πολιτισμού
Υπεύθυνη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είναι αποκλειστικά η Ελληνική Αστυνομία και στα σημεία που υπάρχει εγκληματικότητα πρέπει να υπάρχει επαρκής αστυνόμευση είπε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επερωτηθείς σχετικά με τον φόνο του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου.

Παράλληλα ο κος Καμίνης τόνισε πως την ευθύνη της διαχείρισης του χώρου και τον φωτισμό στους αρχαιολογικούς χώρους όπως και στου Φιλοπάππου την έχει το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του έως ότου μπορέσει ένας δήμος να συγκεντρώσει όλες τις αρμοδιότητες τόνισε ο κ.Καμίνης και ζήτησε την δημιουργία μητροπολιτικού δήμου

Για την εθνική τραγωδία στο Μάτι ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι αναμένει τα επίσημα πορίσματα.
Επεσήμανε πάντως οτι αποδεικνύεται ότι δεν έγινε έγκαιρα η εκκένωση και με σωστό τρόπο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος λίγο μετά δημοσίευσε στο Τουίτερ ανάρτηση στην οποία εκφράζει την άποψη ότι οι συλλήψεις στην υπόθεση Φιλοππάπου υποδεικνύουν ότι η ΕΛΑΣ καταφέρνει σημαντικά πράγματα αλλά αναγκαία είναι και η πολιτική βούληση.

Τέλος δηλώνει ότι είχε ζητήσει την παραίτηση Τόσκα με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 14:17