Καμίνης: «Κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 09:38
Καμίνης: «Κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του»
«Σε όποιους τομείς χρειάζεται θα πάμε σε συνεργασία με ιδιώτες, εγγυόμαστε ότι κανένας εργαζόμενος του δήμου δεν θα χάσει τη δουλειά του» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης τονίζοντας παράλληλα ότι εντός 2015 θα συνταξιοδοτηθεί το μισό προσωπικό του δήμου.
Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμίνης είπε ότι ο Δ. Αθηναίων συμφώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε υπάλληλοι του δήμου και αστυνομικοί να ξεκινήσουν περιπολίες για να επιβάλλουν πρόστιμα, με απώτερο στόχο να υπάρξει ευταξία.

Σχετικά με τις διεργασίες που διεξάγονται στο χώρο της κεντροαριστεράς διερωτήθηκε «έχει γίνει ποτέ σοβαρή προγραμματική συζήτηση για την κεντροαριστερά, πώς θα κάνουμε την κεντροαριστερά όταν δεν έχουμε κάνει μια σοβαρή συζήτηση για τα ΣΔΙΤ, τα περιβαλλοντικά θέματα; Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει μόνος, πρέπει να στραφεί στο κέντρο, και η ΝΔ πρέπει να στραφεί στο κέντρο» επισήμανε.

Για το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» τόνισε ότι «και η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρονται για την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τη στιγμή που αυτό είναι τεχνικά εφικτό, ο δήμος θα εκδώσει κάθε απαραίτητη άδεια και θα δούμε τι θα γίνει στο Βοτανικό που θα γίνει ένα καταπληκτικό πάρκο».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 09:38