Κανονικά θα κινηθούν όλα τα Μ.Μ.Μ. αύριο, Πέμπτη, μετά την απόφαση των εργαζομένων του ΗΣΑΠ να αναστείλουν την προγραμματισμένη 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει.

Σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, και εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, η επόμενη κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί είναι την Παρασκευή, με τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ να κάνουν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, τα τρόλεϊ 11:00-15:00 και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο να ακινητοποιείται για 4 ώρες, από τις 12:00 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάρει αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της μη κοπής εισιτηρίων, που σε ορισμένα μέσα, όπως τα λεωφορεία, φτάνει και το 40%.

Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, προανήγγειλε σήμερα νομοθετική πρωτοβουλία για την επιβολή κυρώσεων σε όσους αρνούνται να καταβάλουν διόδια ή να πληρώσουν εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς, χαρακτηρίζοντας «αντικοινωνική αντίληψη» τη συμπεριφορά του «τζαμπατζή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης