«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τον Δήμο Καρδίτσας για τα στραβά μάτια που κάνει σε οδηγούς αυτοκινήτων που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν τηρούν τον ΚΟΚ κυρίως στα χωριά της περιοχής, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει στο Καλλίθηρο.

Αναγνώστες μας καταγγέλλουν στο zougla.gr ότι από θαύμα δεν έχουν θρηνήσει ακόμη κάποιο παιδί στο εν λόγω χωριό και, παρά τις εκκλήσεις προς τον Δήμο Καρδίτσας να λάβει δραστικά μέτρα η Τροχαία της περιοχής, προς το παρόν δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, η Τροχαία της Καρδίτσας, όπως μας ενημερώνουν, κολλάει τις κλήσεις στα παρμπρίζ των ΙΧ με ξένες πινακίδες, ενώ κάτοικοι της Καρδίτσας, ακόμα κι αν έχουν παρκάρει παράνομα, χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κλήσεις που στέλνονται κατ’ οίκον από την Τροχαία στους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται στον κεντρικό δρόμο της πόλης. Δηλαδή, σε σημεία όπου το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι 80 χλμ., εάν η κάμερα καταγράψει τον οδηγό να κινείται έστω και με 5 χλμ. πάνω από το όριο, τότε η Τροχαία στέλνει άμεσα την κλήση στο σπίτι του οδηγού. Εξαντλείται δηλαδή η αυστηρότητα του νόμου σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο όταν οι οδηγοί κινούνται με 150 χλμ. στα χωριά στα οποία κινδυνεύουν να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης