Μια μοναδική, ξεχωριστή συναυλία με ανθρώπινο πρόσωπο διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Με την εθελοντική συμμετοχή Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών και μοναδικό «εισιτήριο» την προσφορά τροφίμων και ειδών, η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή, στις 19.30, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, με πρωτοβουλία του δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση απηύθυνε η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης Ελ. Αντωνίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

«Εισιτήριο» για αυτήν την μοναδική «μουσική παράσταση για συμπαράσταση», όπως τη χαρακτήρισε η κα Αντωνίου και τα στελέχη του δήμου, θα είναι η προσφορά τροφίμων και ειδών υγιεινής-καθαριστικών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα με στόχο να στηρίζει αδύναμους οικονομικά πολίτες της πόλης και τις οικογένειές τους.

Τη μουσική πρωτοβουλία του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας θα πλαισιώσουν εθελοντικά οι εξής καλλιτέχνες: Σκηνή live, Μουσικές Αποδράσεις, Απόηχος, Ρεμπέτικο, Νιαβέντ, Ταξιδιώτες, Τετράς, Γιώργος Σακελλαρίου, Θέμης Φαλιάγκας και Βάσω Καραβασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έναρξη της συναυλίας θα γίνει από τη Φιλαρμονική του δήμου. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η ηθοποιός Βάσω Μακρή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης