Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την υπόθεση της έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφ. Κηφισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται σε δύο άτομα, τα οποία σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr εμφανίζονται να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα που διέρχεται από το σημείο.

Ο ένας από τους δύο αναβάτες που φορούσαν κράνη εμφανίζεται να κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα, να αφήνει κάτι στην είσοδο του καταστήματος και στη συνέχεια να ανεβαίνει στη μηχανή, η οποία απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα.

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες ζημιές κυρίως στις τζαμαρίες του καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης:

Τι συνέβη

Έκρηξη σημειώθηκε στις 04.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας 107, στο ύψος του Αμαρουσίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Η αστυνομία διέκοψε για λίγη ώρα την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας.

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτήν την ώρα στο σημείο παρατηρείται μεγάλη κίνηση.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών όσο και άνδρες των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη:

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης