Σε έρευνες στα σπίτια όπου διαμένουν ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, ένας 22χρονος και ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο, στο πλαίσιο νέας εισαγγελικής παραγγελίας.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν υφίστανται επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους, για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21 ετών φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», οι αστυνομικοί μετέβησαν στα σπίτια τους και εντόπισαν συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά τη διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με τη φοιτήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης