Καταδίωξη - θρίλερ του Μπαρμπαρούση στην Εθνική Οδό

Καταδίωξη - θρίλερ του Μπαρμπαρούση στην Εθνική Οδό
Γενική κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για εσχάτη προδοσία μετά την πρωτοφανή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όταν διέταξε τον στρατό να πραγματοποιήσει πραξικόπημα και να συλλάβει τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες. Η ιστορία άρχισε με καταδίωξη του Μπαρμπαρούση από περιπολικά ο οποίος διέφυγε από την Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το Ρίο - Αντίρριο για να χαθούν τα ίχνη του λίγα λεπτά αργότερα. 

Διαβάστε τι δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στο zougla.gr

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ίχνη του χάθηκαν στο 42ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού. 

Λίγο μετά τις  21:00 το όχημα το οποίο οδηγούσε ο ίδιος κατά πληροφορίες πέρασε τα διόδια της γέφυρας του Ρίου - Αντιρρίου κατευθυνόμενο προς το Αγρίνιο.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπέρασε το μπλόκο της Τροχαίας χωρίς να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Πίσω του ξεκίνησαν καταδίωξη περιπολικά της αστυνομίας, αλλά δεν στήθηκε νέο μπλόκο των Αρχών υπό τον φόβο τροχαίου ατυχήματος. Η ιστορία άρχισε με καταδίωξη του Μπαρμπαρούση από περιπολικά ο οποίος διέφυγε από την Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το Ρίο - Αντίρριο για να χαθούν τα ίχνη του

Περιπολικό σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί και στο σπίτι του βουλευτή που βρίσκεται στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
Μετά την καταδίωξη ο βουλευτής έχει κρυφτεί και αναζητείται.

Αμέσως στις Αρχές σήμανε συναγερμός και αυτή τη στιγμή διεξάγεται ευρεία σύσκεψη των επιτελείων στην αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι στην οποία συμμετέχει και η αστυνομική διοίκηση της Πάτρας.

Aστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Οι έρευνες έχουν φτάσει μέχρι και την περιοχή του Μύτικα.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία στον Μπαρμπαρούση

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 00:19