Κορυφώνονται στα Χανιά οι προετοιμασίες για το «άνοιγμα» του τουρισμού, με τις πρώτες τακτικές πτήσεις εξωτερικού να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένονται στα Χανιά δύο πτήσεις από Παρίσι και Ντίσελντορφ, ενώ αύριο Σάββατο αναμένονται πτήσεις από Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Βρυξέλλες και Πάφο. Το πρόγραμμα αφίξεων, σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου Χανίων, θα αυξάνεται σταδιακά, με τον μεγάλο όγκο των τουριστών να αναμένεται από τα μέσα Ιουνίου, όταν και θα ανοίξουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λιμάνι της Σούδας έδεσε στις 10 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon» χωρίς επιβάτες, προκειμένου να προετοιμαστεί ενόψει και της έναρξης της κρουαζιέρας τις επόμενες ημέρες, ενώ ένα ακόμα πλοίο, το «Silver Explorer», που πραγματοποιεί πολυτελείς κρουαζιέρες, έδεσε στη Σούδα – και αυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της κρουαζιέρας. Η υποδοχή και των δύο πλοίων έγινε με αψίδες νερού από ρυμουλκά.

Μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων, αναμένεται να αυξηθεί και η εσωτερική τουριστική κίνηση, καθώς υπάρχει μεγάλη πληρότητα επιβατών τόσο στα αεροπορικά, όσο και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης