Για σκανδαλώδη μίσθωση επαγγελματικού ακινήτου που ανήκει στα παιδιά του υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Ντόλιου από το ΤΕΕ Θράκης, κάνει λόγο ο αναπληρωτής τομεάρχης ενέργειας & ανάπτυξης των ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Λελιάτσος.

«Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματικά ακίνητα βρίσκονται στα αζήτητα, καθώς η εξοντωτική δημοσιονομική πολιτική έχει καταστρέψει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και η ζήτηση αυτών είναι ανύπαρκτη, την ώρα που οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων αναζητούν μισθωτές, την ώρα που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες φορολογίες και προσπαθούν να τα εκποιήσουν, κάποιοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και υπουργοί αυτής της κυβέρνησης καταφέρνουν να βρουν μισθωτές για τα ακίνητα τους. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την μίσθωση επαγγελματικού γραφείου από το ΤΕΕ Θράκης από τα τέκνα του υφυπουργού Εσωτερικών κυρίου Ντόλιου», καταγγέλλει ο Παναγιώτης Λελιάτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας μας πουν οι κύριοι εκπρόσωποι του ΤΕΕ Θράκης με ποιες διαδικασίες επελέγη το εν λόγω κτήριο και ας δουν τα λοιπά μέλη του εν λόγω φορέα που πάνε οι συνδρομές τους. Ας δουν οι λοιποί ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων πως κάποιοι καταφέρνουν να τα μισθώνουν και ας δούμε όλοι εμείς ποιους επιλέγουμε ως εκπροσώπους στο Εθνικό κοινοβούλιο», τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης