Όπως αναφέρει σε καταγγελία της αναγνώστρια του zougla.gr, «στο Αλεποχώρι Μεγάρων, και ειδικότερα σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων παραλίας, δεν υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών, για να εξυπηρετήσουν τόσο τους κατοίκους της περιοχής που αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τους εκατοντάδες επισκέπτες.

»Η ”λύση” για τα σκουπίδια είναι αυτή η περιοχή της παραλίας του Αλεποχωρίου, όπου υπάρχουν λίγοι κάδοι για να εξυπηρετήσουν κατοίκους και επισκέπτες. Τα αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι σωροί σκουπιδιών λίγα βήματα από την παραλία, με τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί για την υγεία των κατοίκων αλλά και τη θάλασσα, στην οποία καταλήγουν πλαστικά και άλλα απορρίμματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Και για τους περισσότερους κατοίκους που δεν έχουν το απαραίτητο αυτοκίνητο για να αφήσουν τα σκουπίδια τους στην παραλία-χαβούζα (αφού δεν υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων), η λύση είναι να αφήνουν σακούλες σκουπιδιών σε γωνίες και στις παραλίες, μετατρέποντας όλη την περιοχή σε σκουπιδότοπο». 

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης