Αστυνομικός και μάλιστα αξιωματικός φέρεται να χτύπησε έναν δημοσιογράφο στην Κέρκυρα, όπως καταγγέλλεται από το «CorfuPress.com».

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής κάλυψης στο νοσοκομείο του νησιού και όπως καταγγέλλεται «η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια του πανικού που δημιούργησε η ακατανόητη απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή να αποκλείσει εκατοντάδες άτομα πάνω σε μία εσωτερική σκάλα του νοσοκομείου απαγορεύοντάς τους να εξέλθουν του κτιρίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός τον χτύπησε με γονατιά στα γεννητικά όργανα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ο αστυνομικός, φέρεται στη συνέχεια να απομακρύνθηκε από το σημείο, παρατηρώντας από μακριά τους ιατρούς και τις νοσοκόμες που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Ο δημοσιογράφος του CorfuPress.com Γιάννης Ανδριώτης είχε προφανώς στοχοποιηθεί από τον αστυνομικό, καθώς επέδειξε τη δημοσιογραφική του ταυτότητα υπογραμμίζοντάς του ότι είναι μέλος επίσημης δημοσιογραφικής ένωσης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.

Δείτε σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη καταχώρηση 01:54 π.μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης