Καταγγελία για ξυλοδαρμό και άγρια βασανιστήρια στο Τμήμα Ασφαλείας στην Πάτρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, 07:30
Καταγγελία για ξυλοδαρμό και άγρια βασανιστήρια στο Τμήμα Ασφαλείας στην Πάτρα
Τον άγριο ξυλοδαρμό του τοξικομανούς γιου της και της ίδιας, την άσκηση βίας και την παράνομη έφοδο στο σπίτι της καθώς και τον εξαναγκασμό του παιδιού της στο βασανιστήριο της στέρησης λόγω εξάρτησης, αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καταγγέλλει στο patrastimes.gr 53χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή των προσφυγικών Πάτρας.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι της 53χρονης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Η γυναίκα, λίγες ώρες αφού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη λόγω διαφωνίας εισαγγελέα - ανακριτή, καταγγέλλει την αστυνομία για σωρεία παραβάσεων, οι οποίες πρέπει να τύχουν ειδικής διερεύνησης.

Όπως αναφέρει, κατά την εισβολή των αστυνομικών στο σπίτι της υπέστη βίαιη συμπεριφορά, σύρθηκε στο πάτωμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ μπροστά στην κάμερα δείχνει τα σημάδια της βίας που έχουν μείνει σε όλο της το σώμα, προσθέτοντας πως η εισβολή στο σπίτι της έγινε χωρίς χαρτί εισαγγελέα.

Παράλληλα, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό του γιου και αδελφού τους, ο οποίος επίσης κρατείται για την ίδια υπόθεση, παρόλο που είναι εξαρτημένος από ουσίες. Όπως καταγγέλλουν, ο κρατούμενος περνάει δραματικές ώρες, καθώς εμφανίζει σύνδρομο στέρησης και θα έπρεπε ήδη να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και δέθηκε με χειροπέδες από καλοριφέρ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017, 07:33