Την παρακάτω καταγγελία έστειλε αναγνώστης του zougla.gr και κάτοικος της Νέας Ερυθραίας, με επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Ο πολίτης διαμαρτύρεται πως εδώ και καιρό προσπαθεί να πείσει τον Δήμο πως πρέπει να μαζευτούν τα μπάζα και τα σκουπίδια σε συγκεκριμένη οδό.

Διαβάστε αναλυτικά και αυτούσια την καταγγελία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι κάτοικος της περιοχής Καστρίτσας Νέας Ερυθραίας

Από την δυστυχή εποχή που περιήλθαμε στην δικαιοδοσία του Δήμου Κηφισιάς αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο και διαρκές πρόβλημα αποκομιδής των κηπαίων και όχι μόνον.

Επί Δημαρχίας Νέας Ερυθραίας κάθε Πέμπτη η Παρασκευή ανελλιπώς εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων περνούσε μπουλντόζα και φορτηγό για την αποκομιδή τους ,υπ όψιν ότι εδώ οι ιδιοκτησίες είναι μεγάλες σε στρέμματα και η εναπόθεση μεγάλων ποσοτήτων κηπαίων είναι καθημερινή ,οπότε είναι απολύτως απαραίτητο να περνά φορτηγό κάθε εβδομάδα ή το αργότερο κάθε 15 ημέρες αλλά αυτό έχει πάψει να συμβαίνει προ πολλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσω δε ότι ο ορισμένος χώρος εναπόθεσης κηπαίων βρίσκεται επί της οδού Κρίνων 10-12 απέναντι από την βοηθητική είσοδο του σπιτιού μου ,σε ένα απερίφραχτο τριγωνικό οικόπεδο το οποίο βρίθει από μπάζα χόρτα ξερά κλαριά και ότι άλλο φανταστείτε …αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Στο δια ταύτα την τελευταία φορά που πέρασε μπουλντόζα για την αποκομιδή ήταν στις αρχές Ιουνίου. Τα κηπαία τα σκουπίδια και τα μπάζα αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο και ενδιαφέρον, εκ μέρος του Δήμου, ΜΗΔΕΝ!

Άρχισα να τηλεφωνώ στην καθαριότητα Νέας Ερυθραίας στο 210 6228335 (τουλάχιστον πέντε φορές). Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Απάντηση πρώτη: Ναι το ξέρουμε παντού τα ίδια είναι!!!

Απάντηση Δεύτερη: Εγω τι να σας πω δεν θα βγάλετε άκρη καλέστε το Δήμαρχο!!!

Απάντηση Τρίτη: Έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία που μας προμήθευε πετρέλαιο για τα μηχανήματα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αναγκαζόμαστε να μεταγγίζουμε πετρέλαιο από παλιά φορτηγά!!!

Απάντηση Τέταρτη: Φίλε μου δεν θα βγάλεις άκρη εδώ παίζονται περίεργα παιχνίδια τι να σου λέω???!!!

Απάντηση Πέμπτη: Κι εγώ Ερυθραιώτης είμαι και βλέπω τα χάλια…Αυτός ο Δήμαρχος…τέλος πάντων  πάρε τηλέφωνο στο Δήμο !!!

Παίρνω στην γραμμή του πολίτη δίνω τα στοιχεία μου, Απάντηση : Θα εξετάσουμε το αίτημα σας! Στο μεταξύ τα σκουπίδια αυξάνονται και αυξάνονται ,έχουν προστεθεί μπάζα καναπέδες καρέκλες στρώματα.

Παίρνω στο γραφείο Δημάρχου 4 φορές . Απάντηση και τις τέσσερις φορές η ίδια, θα καταχωρήσουμε το αίτημα σας. Στέλνω mail και φωτογραφίες του αίσχους υπ όψιν του Δημάρχου. ΤΙΠΟΤΑ. Αυτή τη στιγμή τα σκουπίδια καταλαμβάνουν όλο το μήκος της οδού Κρίνων μεταξύ των οδών Γιασεμιών και Καστρίτσας .Αισχος! Λοιπόν επειδή και πέρυσι την περίοδο Φεβρουαρίου –Μαΐου 2019 υπήρξε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς ,κάλεσα παραμονή των επαναληπτικών εκλογών το γραφείο Δημάρχου και το συνεργείο αποκομιδής κατέφθασε εντός 24 ωρών!

Tώρα παρά τις εκκλήσεις μου απλώς αδιαφορούν, ο κύριος Δήμαρχος έχει πλέον εκλεγεί, ντροπή τους και ο νοών νοείτω .Η επόμενη κίνηση μου είναι να προσφύγω στη δικαιοσύνη.

Αφού δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης