Τον εφιάλτη στα χέρια τριών ανδρών καταγγέλλει ότι έζησε το βράδυ της Κυριακής μια 33χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, μαζί με την αδελφή της διασκέδαζε σε γνωστό club της περιοχής. Το ένα ποτό έφερε το άλλο. Η μικρότερη αδελφή έφυγε λίγη ώρα αργότερα, ενώ η 33χρονη έμεινε στο μαγαζί μόνη της.

Από τις 3 τα ξημερώματα και μέχρι τις 5 το πρωί, όταν και ξύπνησε γυμνή μέσα στο αυτοκίνητό της, δεν θυμάται τίποτα. Η πρώτη εικόνα όταν άνοιξε τα μάτια της ήταν ένας άνδρας να βρίσκεται δίπλα της και άλλοι δύο έξω από το όχημα να καπνίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποίησε ότι έχει αιμορραγία και σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει. Οι τρεις νεαροί την μετέφεραν στο «Μποδοσάκειο Νοσοκομείο», όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η 33χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια και λίγες ώρες αργότερα οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν. Πρόκειται για πρόσωπα που γνώριζε το θύμα, ηλικίας από 30 έως 40 ετών. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν, όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της 33χρονης. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία και αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

«Φως» στην περίεργη υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ανάλυση των δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν από την 33χρονη, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει παρά την θέλησή της κάποια ουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 9 Ιουνίου 2009, 08:42)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης