Καταγγελία για προσπάθεια καταπάτησης αγροτεμαχίου στον Μαραθώνα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, 22:24
Καταγγελία για προσπάθεια καταπάτησης αγροτεμαχίου στον Μαραθώνα

Zougla newsroom

Την προσπάθεια καταπάτησης ενός αγροτεμαχίου στον Μαραθώνα, το οποίο ο ίδιος και η οικογένειά του μισθώνουν εδώ και χρόνια από την νόμιμη ιδιοκτήτρια του Ζέρβα Στυλιανή και το χρησιμοποιούν για αγροτικές καλλιέργειες, καταγγέλλει ο αναγνώστης της Ζούγκλας, Αθανάσιος Νησιώτης.

Συγκεκριμένα, όπως ο κ. Νησιώτης υποστηρίζει στην καταγγελία του, ο αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντίνος Τσαμπατσάς, που είναι ιδιοκτήτης οικήματος σε παράπλευρο οικόπεδο το οποίο συνορεύει με το προαναφερθέν αγροτεμάχιο της κ. Ζέρβα, επιχειρεί να περιφράξει χωρίς να έχει το δικαίωμα το εν λόγω αγροτεμάχιο, προσπαθώντας να το καταπατήσει.

Όπως επισημαίνει ο κ. Νησιώτης, υπάρχει εισαγγελική εντολή και έχουν γίνει συστάσεις στον κ. Τσαμπατσά και τους γονείς του, προκειμένου να μην ενοχλούν τον ενοικιαστή όταν καλλιεργεί το κτήμα, κι έχει κάνει για το λόγο αυτό ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο, το οποίο -όπως αναφέρει- απέρριψε την αίτηση εναντίωσης της άλλης πλευράς.

Επιπροσθέτως, ο καταγγέλλων αναφέρει, πως το σπίτι του αστυνομικού διευθυντή είναι αυθαίρετο, καθώς έχει ανεγερθεί σε μικρότερης έκτασης οικόπεδο απ’ αυτό που προβλέπεται απ’ το νόμο, ενώ έχει κάνει προ ετών σχετική καταγγελία, μέσω της οποίας διακόπηκαν οι οικοδομικές εργασίες. 

Παράλληλα, αύριο Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο χώρο, από την Πολεοδομία Μαραθώνα.

 

Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί με την καταγγελία...

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, 22:58