Υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημοτικής Αστυνομίας στην Καβάλα κατήγγειλε στον εισαγγελέα, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, ότι αρκετοί δημοτικοί αστυνομικοί έχουν μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες.

Ενώ η καταγγελία συνεχίζει, τονίζοντας πως το χειρότερο είναι ότι, ενώ είναι αποσπασμένοι αλλού, παίρνουν το επίδομα κίνησης που παίρνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί για τις απογευματινές βάρδιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις γνωστοποιήθηκε η πληροφορία αυτή, υπήρξε αντίδραση από στελέχη της Διεύθυνσης Προσωπικού του Δήμου Καβάλας που ζήτησαν τον λόγο από τον φερόμενο ως καταγγέλλοντα, γιατί δεν ακολούθησε την υπηρεσιακή οδό και είπε αυτά που είχε να πει εκτός δήμου, με κίνδυνο να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

Η αντίδρασή του δεν ήταν η πρέπουσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, και η υπάλληλος της διεύθυνσης προσωπικού υπέβαλε αναφορά με στόχο να οδηγήσει τον καταγγέλλοντα στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Χθες το μεσημέρι, ερωτηθείς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, εξέφρασε την ελπίδα, ότι θα επικρατήσει σύμπνοια μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων και δεν θα φτάσουν στα άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ίδια την υπόθεση, ο κ. Μιχαλάκης δήλωσε ότι υπήρξε μια επαφή του προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας με την εισαγγελία, αλλά την ενέταξε στις συνήθεις επαφές που έχουν οι υπάλληλοι των δύο υπηρεσιών.

Ο ίδιος διέψευσε ότι υπάρχουν αποσπάσεις δημοτικών αστυνομικών σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες, παρά μόνο κάποιες μετακινήσεις, και εν τέλει δεν τέθηκε θέμα στη δημοτική αστυνομία.

Πηγή: Εβδόμη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης