«Οι υπάλληλοι της Αττικής Οδού μάς έλεγαν να βγούμε στις εξόδους, δήθεν ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Εκείνοι που τους άκουσαν εγκλωβίστηκαν σε άλλο σημείο, ενώ κάποιοι άλλοι κλείδωσαν τα αυτοκίνητά τους εντός της Αττικής Οδού και έφυγαν με τα πόδια» καταγγέλλει στη «Ζούγκλα» ο Θοδωρής Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος έμεινε 27 ώρες μέσα στο όχημά του στην Αττική Οδό.

Ο ίδιος επέστρεφε από το Μπαχρέιν στην Αθήνα μέσω Λάρνακας. Δηλαδή ήταν σχεδόν μία ημέρα στους δρόμους και στα αεροδρόμια μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου. Όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό, ο ίδιος ρώτησε στην Αττική Οδό εάν είναι ανοιχτός ο δρόμος για να φτάσει ομαλά στο σπίτι του. Αφού τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό είναι εφικτό, τότε ξεκίνησε για το σπίτι του μέσω της Αττικής Οδού. Όμως, στο ύψος της Παλλήνης οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν και οι υπάλληλοι της Αττικής Οδού που έφτασαν στο σημείο τούς ζητούσαν να προσπαθήσουν να φύγουν με τα οχήματά τους από την έξοδο για να μην έχουν ευθύνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ούτε νερό μάς έφεραν, ούτε φαγητό, ούτε τίποτα άλλο. Ο Στρατός ήρθε και μας έσωσε. Τα παιδιά μάς έφεραν τρόφιμα και μας βοήθησαν να απεγκλωβιστούμε», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Θ. Κωνσταντινόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε στη «Ζούγκλα» ο αναγνώστης μας:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης