Καταγγελία για τροχονόμο της Αττικής Οδού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 19:16
Καταγγελία για τροχονόμο της Αττικής Οδού
Την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε σε σταθμό διοδίων της Αττικής Οδού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τον υπάλληλο της εταιρείας και της τροχαίας.

Σε μήνυμά του στη zougla.gr αναφέρει:

«Ονομάζομαι Χρήστος Θεοχάρης, είμαι μέλος του κινήματος εδώ και πολλούς μήνες και αποφάσισα να γράψω για να καταγγείλω ένα περιστατικό που συνέβη στην Αττική οδό.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ενώ επέστρεφα από την Αθήνα για την Λαμία, όπου είμαι μόνιμος κάτοικος, φτάνοντας στον γκισέ των διοδίων της Αττικής οδού ενημερώνω τον υπάλληλο ότι δεν έχω χρήματα μαζί μου και του ζήτησα να μου κόψει απόδειξη πίστωσης.

Ο υπάλληλος αντ΄αυτού αρνήθηκε και ειδοποίησε τον τροχονόμο ο οποίος μου ζήτησε να κάνω δεξιά, για να μην εμποδίζω την κυκλοφορία, και εγώ μόλις παρκάρισα το αυτοκίνητο μου με ενημέρωσε ότι πρόκειται να μου κόψει κλήση επειδή δεν πλήρωσα.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντάς μου, ότι θα μου «χαρίσει» τις πινακίδες και το δίπλωμα για να συνεχίσω το ταξίδι μου. Ζήτησα τα στοιχεία του ενημερώνοντάς τον ότι θα προβώ σε μήνυση για εξώθηση σε παράνομη πράξη και υπέρβαση καθήκοντος καθώς εγώ δεν αρνήθηκα να πληρώσω απλά δεν είχα χρήματα.

Μετά από αυτό ο αστυνομικός με παρότρυνε να ψάξω στο αυτοκίνητό μου για τυχόν ξεχασμένα ψιλά και μόλις τα βρήκα πήγαμε μαζί στον γκισέ για να πληρώσω. Εκεί μας υποδέχτηκε ο επόπτης ο οποίος ευθαρσώς και με αυστηρό τρόπο αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα και υπέδειξε στον αστυνομικό ότι δεν γίνεται μετά το πέρασμα να δεχτεί χρήματα και τον παρότρυνε να μου κόψει την κλήση όπως και έγινε.

Αυτή η πράξη του αστυνομικού ο οποίος και μου ομολόγησε ότι έχει εντολή από τον διοικητή του να κόβει κλήση σε όποιον οδηγό δεν πληρώνει δείχνει ξεκάθαρα ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί η Ελληνική αστυνομία στην Αττική οδό. Αίσχος».

Δείτε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών του κινήματος «Δεν πληρώνω»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011, 19:20