Σε μία καταγγελία-βόμβα προχώρησε το πρωί της Τρίτης η μητέρα του 27χρονου κατηγορούμενου για τη στυγερή δολοφονία της 4χρονης Άννυ τον περασμένο Απρίλιο. Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων, η μητέρα του 27χρονου κατήγγειλε πως η μάνα της δολοφονηθείσας, της ζήτησε πρόσφατα να τη βοηθήσει για να γλιτώσει από την κατηγορία περί έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. «Μου είπε να υποστηρίξω πως το παιδί το άφησε σε εμένα για να γλιτώσει από τις κατηγορίες. Μετά, όπως μου ανέφερε, θα βοηθούσε κι εκείνη για να γλιτώσει ο γιος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σάββα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ο 27χρονος δίνει συμπληρωματική κατηγορία για τη δολοφονία της 4χρονης, ενώ παράλληλα απολογείται και για υπόθεση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ως προς τις «χλιδάτες» συνήθειες του ζευγαριού, τις οποίες δεν εγκατέλειψαν ακόμη και μετά την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο οποίος επικαλείται αστυνομικές πηγές, σε κάτι λιγότερο από 10 μέρες, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Σάββας σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 που φαίνεται να της έδωσε ο 40χρονος Γερμανός φίλος της 25χρονης, με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Η Μπορίσοβα, μεταξύ άλλων σπατάλησε τα λεφτά για αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο «Louis Vuitton», αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ κ.α. Οι εν λόγω σπατάλες έγιναν όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και μέχρι την ημέρα που ξεκίνησαν οι προσαγωγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Καταθέσεις-σοκ για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης