Kρατούμενος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού καταγγέλλει στο zougla.gr ότι εν έτει 2018 οι τρόφιμοι βιώνουν τριτοκοσμικές συνθήκες, επίφοβες για την υγεία τους.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, από την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, οι ιθύνοντες στον τομέα περίθαλψης των φυλακών ισχυρίζονται ότι “ένεκα κρίσης” τους έχουν τελειώσει τα απορρυπαντικά, με αποτέλεσμα ο χώρος του νοσοκομείου να μην απολυμαίνεται καθόλου, να έχουν τελειώσει ακόμα και οι σακούλες σκουπιδιών, ενώ αναγκάζονται να αγοράζουν οι ίδιοι το χαρτί υγείας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο ίδιος ο καταγγέλλων, όντας υποβοηθούμενος από οξυγόνο, δηλώνει στο zougla.gr, ότι φοβάται για τη ζωή του, στην περίπτωση που κάποιο τυχόν αερόβιο μικρόβιο “περάσει”, λόγω των ελλιπών συνθηκών υγιεινής που επικρατούν, στον πνεύμονα του.

Τέλος, ο κρατούμενος κάνει λόγο για συνθήκες “κρεματορίου”, περιγράφοντας καρκινοπαθείς να μένουν αβοήθητοι στο χώρο του Νοσοκομείου και ανθρώπους με πληγές σε πόδια και χέρια να μην λαμβάνουν καμία μέριμνα, αλλά να αφήνονται στη μοίρα τους, με την πλειοψηφία των περιπτώσεων να καταλήγουν στον ακρωτηριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης