Καταγγελία κρατουμένου των Φυλακών Νιγρίτας για τον διευθυντή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 12:40
Καταγγελία κρατουμένου των Φυλακών Νιγρίτας για τον διευθυντή
Αναγνώστης του zougla.gr και πρώην τρόφιμος των Φυλακών Νιγρίτας έκανε μια σοβαρή καταγγελία για τον διευθυντή των φυλακών, η οποία αξίζει να ερευνηθεί:

Ήμουν κρατούμενος στην φυλακή της Νιγρίτας για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα εργαζόμουν στο διοικητήριο της υπηρεσίας στο οικονομικό τμήμα βγάζοντας περισσότερη δουλειά και από τους αρμοδίους υπαλλήλους, καθώς ο Διευθυντής μου έδινε συνεχώς περισσότερες αρμοδιότητες μέχρι και μισθοδοσίες υπαλλήλων, διευθύνσεις, τηλέφωνα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη λέγοντάς μου ότι θα έρθει η ώρα που θα με ανταμείψει.

Όταν έφτασε η σειρά μου για να πάρω άδεια του μίλησα προσωπικά και είπε ότι θα με βοηθήσει καθώς, αν ήθελε αυτός, θα έπαιρνα την άδεια, γιατί ήμουν κρατούμενος στη φυλακή για οικονομικά.

Ο Διευθυντής λοιπόν Σταυρόπουλος Θ. όχι μόνο ακύρωσε τρεις φορές την αίτηση μου για άδεια κοροϊδεύοντάς με αλλά και στην τελευταία ακρόαση που έκανε, με κάλεσε δίχως να του δώσω αίτηση και μου ζήτησε να τον πληρώσω 15000 ευρώ για να μου χορηγήσει την άδεια και ότι αν ήθελα θα μου έδειχνε τον τρόπο της συναλλαγής αυτής όπως μου εξήγησε και μου ανάφερε ένα όνομα συγγενικό του όπου μπορούσε να δικαιολογήσει το ποσό αυτό και από ότι αντιλήφθηκα μετά πως ήταν της αδελφής του, η οποία διατηρεί κακόφημα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη.

Με διαβεβαίωσε μάλιστα ότι αν ξεκινούσα να παίρνω άδειες δεν θα σταματούσα ποτέ και μου ζήτησε εμπιστευτικά να το σκεφτώ καθώς αν γινόταν κάτι διαφορετικό κανένας δεν θα πίστευε έναν κρατούμενο. Έτσι έφυγα απ το γραφείο του νομίζοντας ότι αστειευόταν. Μετά από τέσσερις μέρες με ξανακάλεσε και μόλις με ρώτησε αν αποφάσισα του μίλησα με άσχημο τρόπο και αποχώρησα.

Αυτό ήταν και το τέλος μου στη φυλακή της Νιγρίτας, με έβγαλε από τα μεροκάματα και με συνοπτικές διαδικασίες με έστειλε στη φυλακή των Γρεβενών.

Δεν το κατήγγειλα άμεσα νομίζοντας ότι ήμουν μεμονωμένο περιστατικό αλλά έχω ακούσει και αλλά παρόμοια περιστατικά συγκρατουμένων μου από τον Σταυρόπουλο. Ο συγκεκριμένος που η πολιτεία τον έχει Διευθυντή θα έπρεπε και του αξίζει η θέση στην φυλακή αλλά ως τρόφιμος.

Κρατούμενος Π.Σ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 13:48