Σε μία σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τις συνθήκες νοσηλείας στο Νοσοκομείο «Αττικόν» προχώρησε ένας συμπολίτης μας μιλώντας στο zougla.gr.

Όπως καταγγέλλει ο ζωγράφος Γιάννης Στρατής στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, η περιπέτειά του, ή μάλλον η περιπέτεια της μητέρας του, ξεκίνησε όταν η τελευταία πριν από μερικές ημέρες ανέβασε ξαφνικά πυρετό και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι και έγινε. Με το που έφθασε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ο γιος της ενημέρωσε τους γιατρούς ότι το πιθανότερο είναι η μητέρα του να πάσχει από ουρολοίμωξη. Ο πυρετός ωστόσο έκανε τους γιατρούς να θεωρήσουν ότι πιθανόν η γυναίκα εμφανίζει συμπτώματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να τη βάλουν σε θάλαμο Covid.

Από εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Ο κ. Στρατής αναφέρει: «Έκαναν στη μητέρα μου εξετάσεις και την επόμενη μέρα είδαν ότι δεν έπασχε από Covid αλλά είχε ουρολοίμωξη. Έτσι, μετά από δύο ημέρες, τη μετέφεραν με ουρολοίμωξη στην ογκολογική κλινική. Το απόγευμα όμως φανερώθηκε μέσα στον θάλαμο όπου βρισκόταν κρούσμα κορωνοϊού. Εσπευσμένα πήγα το βράδυ και τους παρακάλεσα να την πάρουν, γιατί έχει ουρολοίμωξη και είναι πιθανόν να κολλήσει Covid. Επικοινώνησα με τα στελέχη της ογκολογικής, τα οποία με παρέπεμψαν στη νοσηλευτική. Πήγα στον διευθυντή και εξήγησα πως η μητέρα μου δεν έχει κορωνοϊό, έχει ουρολοίμωξη. Μετά από παρακάλια ο άνθρωπος έβαλε τραυματιοφορέα και την πήραν, ενώ το βράδυ πήραν το κρούσμα από τον θάλαμο».

Δυστυχώς όμως οι χειρότεροι φόβοι του κ. Στρατή επιβεβαιώθηκαν, καθώς, όπως έμαθε την επόμενη ημέρα το πρωί, η μητέρα του είχε τελικά κολλήσει Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την Τρίτη (20/7) το πρωί έμαθα ότι η μητέρα μου έχει κορωνοϊό. Οι γιατροί με παρέπεμπαν ο ένας στον άλλον. Η μητέρα μου ήταν μια χαρά. Έβαλαν σε θάλαμο Covid ανθρώπους που ήταν υγιείς» τονίζει.  

Ακούστε την καταγγελία του κ. Στρατή 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης