Αποδέκτης μιας πολύ σοβαρής καταγγελίας από αναγνώστη έγινε το bloko.gr.

Η αρχή στο πρώτο μέρος της υπόθεσης, χρονολογείται στις 17 Ιανουαρίου, ημερομηνία που καταγγέλλεται η βίαιη είσοδος αστυνομικών στην κατοικία ενός ζευγαριού προκειμένου να εκτελεστεί εισαγγελική παραγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσα περιγράφονται στη μήνυση συνιστούν ανήκουστη εάν είναι πραγματική συμπεριφορά και στάση ένστολων που θεωρούμε εκ των ουκ άνευ, ότι θ’ αποτελέσει αντικείμενο εξαντλητικής διερεύνησης από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγραψε ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση στο bloko.gr:

«Η πληθώρα των προβλημάτων οφείλονται σε σφοδρή οικογενειακή διαφορά που έχει με τον πατέρα της και τον αδελφό της, οι οποίοι και κίνησαν τη διαδικασία της ακούσιας νοσηλείας της, χωρίς καμία αφορμή και χωρίς να έχουν αρμοδιότητα εκ του νόμου, καθώς εγγύτεροι συγγενείς της ήταν ο σύζυγος της και ο γιος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δε, απορίας άξιο το γεγονός ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς ενέκρινε την πλημμελή και αόριστη αίτηση του πατέρα της περί…… της ακούσιας νοσηλείας της, ενώ σε συναφείς περιπτώσεις συνηθίζουν οι αρχές να είναι πολύ προσεκτικές και να ζητούν περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία για την αναγκαιότητα της ακούσιας νοσηλείας.

Ως προς τον ξυλοδαρμό …………, σας στέλνω τις ιατροδικαστικές εκθέσεις προκειμένου να τις αξιολογήσετε.

Μέχρι σήμερα η Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει δείξει πρωτοφανή απροθυμία να διερευνήσει την καταγγελία ………… (την οποία και σας επισυνάπτω).

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.»

Παρατίθεται η μήνυση… 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης