Ένας δικαιούχος του κρατικού επιδόματος σε επιστολή του προς το zougla.gr αναφέρει ότι η κυβέρνηση «παρανόμως» και χωρίς ενημέρωση διακόπτει το επίδομα.

Ακολουθεί η καταγγελία του αυτούσια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λέγομαι Ρινακάκης Ιωάννης και βάση της αίτησης του κεα που είχα κάνει 13/8/2020 έπρεπε η διάρκεια του επιδόματος να είναι 6 μήνες όπως είναι τόσα χρόνια τώρα και να έληγε τον Φεβρουάριο του 2021,(ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΜΗΝΕΣ!!!) όμως με πλάγιους τρόπους η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει τους δικαιούχους να χάσουν το επίδομα τους ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΟΠΕΚΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ email ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ, προκειμένου οι δικαιούχοι να προβούν άμεσα σε ενέργειες για να ανανεώσουν το επίδομα κεα ή ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

»Εmail έστειλα στον ΟΠΕΚΑ και όμως απάντηση δεν πήρα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω ότι είχα χάσει και το επίδομα στεγαστικής συνδρομής πριν 2 μήνες επειδή πάλι ο οπεκα δεν έστειλε όπως έπρεπε ενημερωτικό email. Είναι αμαρτία από τον Θεό να μας εμπαίζει το κράτος με αυτό τον τρόπο που είμαστε ευάλωτες ομάδες για 200 ευρώ το μήνα;

»Σε όλη την διάρκεια της καραντίνας το κράτος ήταν άφαντο, γιορτές δεν κάναμε γιατί το διπλό κεα το πήραμε 31 του μήνα (Δεκεμβρίου) και τώρα με πλάγιους τρόπους προσπαθούν το δώρο στην κυριολεξία να το πάρουν πίσω; Ήμαρτον!». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης