Βίασαν ομαδικά Βρετανίδα τουρίστρια στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014, 20:10
Βίασαν ομαδικά Βρετανίδα τουρίστρια στην Κρήτη
Μια απίστευτη καταγγελία μιας 20χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, η οποία υποστηρίζει ότι βιάστηκε ομαδικά από τρεις άνδρες στα Μάλια, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.  

Όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της η διαδικτυακή πύλη cretapost.gr, η νεαρή τουρίστρια βγήκε χθες να διασκεδάσει μαζί με μία φίλη της, με την οποία έχουν έρθει στα Μάλια για διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η 20χρονη συναντήθηκε κατά τη βραδιά με τρεις άνδρες, πιθανότατα επίσης βρετανικής υπηκοότητας, οι οποίοι φέρονται να την οδήγησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και την βίασαν ομαδικά.

Ωστόσο η κοπέλα δεν θυμάται λεπτομέρειες που θα έριχναν φως στην υπόθεση και θα βοηθούσαν στην έρευνα των αστυνομικών, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 20χρονη εντοπίστηκε τελικά σήμερα τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο των Μαλίων, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ζήτησε την βοήθεια κάποιων περαστικών που επέστρεφαν από την νυχτερινή τους διασκέδαση, προκειμένου να την μεταφέρουν στο κέντρο Υγείας της περιοχής.

Η γυναίκα αφού εξετάστηκε, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή η νεαρή τουρίστρια δεν έχει ιδιαίτερα σημάδια κακοποίησης, γεγονός που μπορεί να αιτιολογηθεί καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014, 20:10