Οι αντιδράσεις για τα τέλη κυκλοφορίας στην Ηλεία συνεχίζονται, με φόντο το «κούρεμα» του έργου της Ολυμπίας Οδού στον νομό. Από το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιείται κατάληψη στο κτήριο της ΔΟΥ Πύργου από τα μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε σειρά αντιδράσεων σχετικά με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, με τα μέλη του κινήματος να καλούν τους πολίτες να καταβάλουν μόλις ένα ευρώ για αυτά, αφού έχει χαθεί στην Ηλεία πλήρως ο ανταποδοτικός χαρακτήρας. Μάλιστα, ένα από τα βασικά επιχειρήματά τους αφορά στο θέμα της Ολυμπίας Οδού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό βασίζονται και σήμερα στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται από τις 08.00 το πρωί. Τα μέλη του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο καλούν τους πολίτες του νομού να προχωρήσουν σε κατάληψη, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για την Ολυμπία Οδό. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών και συμμετοχών για την εξώδικη κατάθεση ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.

Τις προηγούμενες ημέρες, δεκάδες πολίτες δήλωσαν συμμετοχή και μάλιστα έδειξαν ενδιαφέρον ζητώντας πληροφορίες μετά την πρώτη κινητοποίηση, οδηγώντας τα μέλη του κινήματος να την επαναλάβουν και πλέον να διευρύνουν τις δράσεις τους με τη σημερινή κατάληψη.

Πηγή: ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης