Κατασχέθηκαν 2000 είδη παραεμπορίου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013, 11:56
Κατασχέθηκαν 2000 είδη παραεμπορίου
Στην κατάσχεση περίπου 2000 ειδών παραεμπορίου, όπως ενδύματα, υποδήματα και μικροσυσκευές, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Συγκεκριμένα, μικτό κλιμάκιο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της Δημοτικής Αστυνομίας και της ομάδας ελέγχου λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, εντόπισε και κατάσχεσε 770 τεμάχια ειδών ρουχισμού, 210 ζευγάρια παπουτσιών και 980 μικροαντικείμενα, όπως μικροσυσκευές και είδη οικιακής χρήσης.

Επιπλέον, συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα για την αστυνόμευση περιοχών της Θεσσαλονίκης, οι οποίες περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Στο πλαίσιο αυτό και πέραν των καθημερινών ελέγχων, πραγματοποιήθηκε χτες συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ξηροκρήνης, στην οποία μετείχαν αστυνομικοί των διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, κατά την οποία ελέγχθηκαν δεκάδες άτομα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013, 11:58