Σε πάνω από 10.000 υπολογίζονται οι ιδιοκτήτες οχημάτων σε Ρόδο και Κάρπαθο που παρέδωσαν και φέτος τις πινακίδες κυκλοφορίας τους στη Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» το σύνολο των πινακίδων που κατατέθηκαν από αντίστοιχα οχήματα στη Δημόσια Οικονομική Εφορία της Ρόδου και Καρπάθου ξεπέρασε συνολικά τις 10.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αριθμός αυτός κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρσι και ένα μεγάλο ποσοστό αντιστοιχεί σε οριστικές διαγραφές με απόσυρση οχημάτων.

Τα περισσότερα από τα οχήματα αυτά ανήκουν σε εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να μειώσουν το κόστος το επιχειρήσεών τους αφού όταν θα πάρουν πίσω τις πινακίδες με το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, θα πληρώσουν μειωμένα τέλη (θα αφαιρεθούν οι μήνες του έτους που έμειναν παραδομένες οι πινακίδες) ενώ αντίστοιχα θα απαλλαγούν και από τα ανάλογα ασφάλιστρα τα οποία σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να καταβληθούν κανονικά ακόμα κι αν τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα.

Το αντίστοιχο πάντως όπως διευκρινίστηκε δεν θα ισχύσει και για τους ιδιοκτήτες των ιχ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης