Κατατέθηκε το αίτημα για αναπαράσταση της δολοφονίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 12:54
Κατατέθηκε το αίτημα για αναπαράσταση της δολοφονίας
Σήμερα κατατέθηκε από τον συνήγορο της οικογένειας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, το αίτημα για αναπαράσταση της δολοφονίας.

Ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές για τις αντιφατικές τοποθετήσεις των δύο νεαρών.

«Από την ώρα που την πήγαν μέχρι το σπίτι, τη διαδρομή μέχρι τους Πεύκους, τι έλεγαν, τι έκαναν, πώς την πέταξαν, όλα αυτά θα αναδειχθούν στην αναπαράσταση... Όποια αντίφαση υπάρχει, εκεί μπορεί να αναδειχθεί, η αναπαράσταση θα λύσει ερωτήματα» ανέφερε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι της αναπαράστασης θα προηγηθεί η εγκληματολογική έρευνα.

«Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’ όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει… Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί αν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε» δήλωσε. «Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος είπε ότι «θέλουμε να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιη απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για έναν νεκρό από κάποιους που εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία».

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση και σε όλους όσοι μιλάνε άσχημα για τη νεκρή. «Να βρούμε την άκρη με όλους, και με αυτούς τους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη φήμη του θύματος… Βεβηλώνουν την οικογένεια που είναι γόνος κορυφαίας οικογένειας διαχρονικά του Διδυμοτείχου» σημείωσε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 12:54