Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από άνδρες της Ασφάλειας σε καφενείο στο Περιστέρι, εντοπίστηκαν 70 μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών, με αποτέλεσμα να «σφραγιστεί» η επιχείρηση.

Ιδιοκτήτες του μικρού αυτού «καζίνο» είναι ο πρώην μεγαλοπαράγοντας και εκδότης της εφημερίδας «Άποψη», Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο γιος του, Δημήτρης και ακόμη ένα άτομο, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβε ο εισαγγελέας κ. Τζούρας, ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος των τριών προαναφερθέντων.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βίκτωρα Μήτρόπουλος με γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η απάντηση του κ. Μητρόπουλου έχει ως εξής:

«Με μεγάλη μου έκπληξη, ευρισκόμενος εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, πληροφορήθηκα ότι διάφορα ΜΜΕ ανέφεραν το όνομά μου ως δήθεν ιδιοκτήτου ενός καταστήματος, στο οποίο διενεργούντο παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκ προοιμίου δηλώνω ότι στην εταιρεία που είχε νοικιάσει τον εν λόγω χώρο, έχω αποχωρήσει από κάθε διοικητική ιδιότητα, παραπάνω από ένα έτος.

Εξ όσων γνωρίζω το νέο Δ.Σ. της ενοικιάστριας εταιρείας υπομίσθωσε τον χώρο σε άγνωστο σε μένα πρόσωπο, φυσικό ή νομικό δεν γνωρίζω.

Αυτό που γνωρίζω μετά βεβαιότητος και γνωρίζουν νομίζω όλοι οι Έλληνες πολίτες, είναι ότι εγώ είμαι εκδότης και παράλληλα έχω και γνωστή επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ηράκλειο Κρήτης, στην οποία και καταναλώνω τον περισσότερο χρόνο μου.

Σίγουρα επομένως δεν έχω σχέση με τυχερά παιχνίδια και μάλιστα παράνομα. Μόλις επιστρέψω στην Αθήνα, άμεσα θα προσφύγω στις αρμόδιες αρχές για να ερευνήσω πώς ανεμείχθη το δικό μου όνομα σε αυτή την ιστορία, τι ελέγχους έκαναν και πώς διοχετεύθησαν όλα αυτά στα ΜΜΕ.

Εξυπακούεται ότι άμεσα θα λάβω όλα τα νόμιμα μέτρα.

                                    Βίκτωρ Μητρόπουλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης