Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σάμου άρχισε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του επιχειρηματία, Μίμη Ζουγανέλη.

Κατηγορούμενοι είναι η 28χρονη Πολωνή χορεύτρια η οποία διατηρούσε τριετή σχέση με το θύμα και οι δύο ομοεθνείς συνεργοί της, που κακοποίησαν άγρια τον Οκτώβριο 2010 τον άτυχο επιχειρηματία κατά την προσπάθεια να του αποσπάσουν στο πολυτελές του σπίτι στην Μύκονο, το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε 1.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Κατά την έναρξη της δίκης επικράτησε ένταση, καθώς οι συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν φραστικά στους κατηγορούμενους όπου αντέδρασαν με προκλητικό ύφος κατά την είσοδο τους στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Η δίκη διεκόπη, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία οι 3 δικηγόροι που διορίστηκαν αυτεπάγγελτα για την υπεράσπιση των κατηγορουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού διαβάστηκε το κατηγορητήριο, πρώτος μάρτυρας κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει ο ανιψιός του θύματος κ. Γεράσιμος Ζουγανέλης, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες την εικόνα που αντιμετώπισε όταν αντίκρισε τον θείο του μέσα σε μια λίμνη αίματος και το σοκ που υπέστη.

Ο ανιψιός του θύματος μετά απάντησε σε ερωτήσεις του δικαστηρίου των δικηγόρων των κατηγορουμένων, του δικηγόρου των συγγενών του θύματος κ. Αλέξη Κούγια, αλλά και σε 2 ερωτήσεις του ενός Πολωνού κατηγορουμένου που σύμφωνα με τις αρχές είναι και σύντροφος της Πολωνής.

Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία ώστε να συνεχίσει την Δευτέρα με τις καταθέσεις και άλλων μαρτύρων.

Διαβάστε επίσης:
Σάμος: Άρχισε η δίκη της στυγερής δολοφονίας, Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Με πληροφορίες από το samiakignomi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης