Ταχύτατες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για το πιστοποιητικό αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου, του γιατρού που φέρεται ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση που χρησιμοποιήθηκε για να «χτιστεί» το 70% της αναπηρίας που επικαλέστηκε ο Αρ. Φλώρος προκειμένου να αποφυλακιστεί στα μέσα Αυγούστου.

Επί 2,5 ώρες έδινε εξηγήσεις στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ότι εξέδωσε την επίμαχη ιατρική γνωμάτευση στον Αρ. Φλώρου. Αν και προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, τελικά η κατάθεση του έγινε ανωμοτί αφού χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος τέλεσης αξιοποίνων πράξεων. Γύρω στις 8 το βράδυ ο γιατρός βγήκε από το εισαγγελικό γραφείο και αποχώρησε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία 2 αστυνομικών με πολιτικά. «Ήθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες», αιτιολόγησε ο δικηγόρος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε προηγηθεί η κατάθεση στην εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

Ο κ.Ζακυνθινός ο οποίος άνοιξε τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων, προσκόμισε όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει, αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης, παραδίδοντας ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ’ εκείνον είναι ύποπτες.

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης