Κατέδωσε τον εγγονό της γιατί την είχε... κατακλέψει!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014, 09:47
Κατέδωσε τον εγγονό της γιατί την είχε... κατακλέψει!
Έκανε υπομονή με το... μακρύ χέρι του εγγονού της μια 78χρονη Ηρακλειώτισσα, όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν ο 20χρονος νεαρός έβαλε χέρι ακόμη και στις χρυσές λίρες που η γυναίκα είχε από τον γάμο της!

Η 78χρονη πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου και κατήγγειλε τον εγγονό της, ύστερα από το τελευταίο «επεισόδιο» του σίριαλ των... ενδοοικογενειακών κλοπών. Ο 20χρονος έκλεψε τις 14 χρυσές λίρες που η γυναίκα είχε από την ημέρα που παντρεύτηκε και τις οποίες τις είχαν περάσει στο λαιμό της οι συγχωριανοί της, τηρώντας το έθιμο της περιοχής.

Η κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ εκείνη απουσίαζε από το σπίτι της. «Ο εγγονός μου με άλλο ένα άτομο, που δεν ξέρω ποιο είναι, έσπασαν το τζάμι της πίσω πόρτας και πήραν την κοσμηματοθήκη με όλα τα χρυσαφικά. Δεν άφησαν τίποτα» είπε η ηλικιωμένη, κατά την εφημερίδα «Πατρίς».

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε η ίδια στις διωκτικές αρχές, τα κοσμήματά της ήταν αξίας 3.000 ευρώ. Ο 20χρονος που κατηγορείται από τη γιαγιά του μέχρι και χθες δεν είχε πάντως εντοπιστεί για να συλληφθεί.

Η κλοπή όμως των κοσμημάτων της ηλικιωμένης δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Ο εγγονός της έμενε στο σπίτι της μαζί με τη μητέρα του, απειλούσε σε καθημερινή βάση τη γιαγιά του, ενώ δεν περνούσε ημέρα που να μην της ζητάει χρήματα. «Επρόκειτο να πάει φαντάρος. Τηλεφώνησα όμως στο στρατόπεδο για να δω εάν εμφανίστηκε και μου είπαν ότι ο εγγονός μου είναι τοξικομανής. Τότε μάθαμε κι εμείς ότι είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, γιατί δεν το ξέραμε. Γι’ αυτό ζητούσε τα χρήματα, για να αγοράσει ναρκωτικά» σχολίασε η ηλικιωμένη γυναίκα και πρόσθεσε: «Είναι αμαρτία που κατήγγειλα το παιδί του παιδιού μου στην αστυνομία, όμως δεν μπορούσα άλλο. Δεν θέλω να πω τι έχω τραβήξει από αυτό το παιδί». 

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014, 10:17