Κατέπλευσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εφετινής περιόδου στο λιμάνι του Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2017, 11:39
Κατέπλευσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εφετινής περιόδου στο λιμάνι του Βόλου
Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της νέας τουριστικής περιόδου κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Βόλου, εγκαινιάζοντας την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με αφίξεις από θαλάσσης χιλιάδων επισκεπτών.

Ο πρώτος εφετινός κατάπλους έγινε από το μεγάλο και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Costa Riviera» με σημαία Ιταλίας, το οποίο προσέγγισε στο λιμάνι του Βόλου προερχόμενο από την Κοστάντζα της Ρουμανίας και μετέφερε 1.172 τουρίστες και 566 άτομα πλήρωμα.

Οι επιβαίνοντες στην πλειονότητά τους είναι Γάλλοι, αλλά επιβαίνουν και αρκετοί Βρετανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί και Βέλγοι, από τους οποίους ένας αριθμός κατευθύνθηκε στα Μετέωρα, ενώ οι περισσότεροι επισκέφθηκαν τα φημισμένα χωριά του Πηλίου Πορταριά και Μακρυνίτσα. Άλλοι επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου κι άλλους ιστορικούς χώρους ή κινήθηκαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Costa Crociere θα αποπλεύσει από το λιμάνι της πόλης στις 18.00 με προορισμό τον Πειραιά και θα επαναλάβει τις προσεγγίσεις του στον Βόλο καθ' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Απριλίου 2017, 12:47