Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την άγρια επίθεση που δέχτηκε σήμερα το πρωί (24 Σεπτεμβρίου από αγέλη αδέσποτων σκυλιών μία ποδηλάτισσα, η οποία διέρχονταν από την οδό Αναπαύσεως, στο σημείο πίσω από το δημοτικό σχολείο, με αποτέλεσμα να την δαγκώσουν στα πόδια και να πέσει κάτω από το ποδήλατο της πάνω στο κράσπεδο και να τραυματισθεί, χτυπώντας άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άσχημα τραυματισμένη μέσα στα αίματα από τον γιο της στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και εισήχθη στα επείγοντα, όπου και νοσηλεύεται με τέσσερα ράμματα στο κεφάλι. 

Μέχρι και το παπούτσι της διαπέρασαν τα αιχμηρά δόντια των σκυλιών από τα δαγκώματα που δέχτηκε στα πόδια της, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας σημειωθεί ότι η σημερινή άγρια επίθεση αγέλης αδέσποτων σκυλιών στην 66χρονη γυναίκα είναι η δεύτερη που λαμβάνει χώρα στην Κατερίνη μέσα σε δύο ημέρες, αφού χθες μια 85χρονη γυναίκα βρέθηκε και αυτή στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη μετά από τις δαγκωματιές που δέχτηκε στην περιοχή του “Εγγλέζικου”. 

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του για τις άγριες επιθέσεις αδέσποτων σκύλων που δέχονται ανυποψίαστοι πολίτες στους δρόμους της πόλης και μεταφέρονται αιμόφυρτοι και άσχημα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Πηγή:lefteria.blogspot.com 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης