Καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 30χρονο στην Κατερίνη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 13:40
Καταγγελία για βιασμό 11χρονης από 30χρονο στην Κατερίνη

Μία νέα καταγγελία βιασμού ανήλικης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που τα στοιχεία από την υπόθεση στα Σεπόλια συνεχίζουν να προκαλούν αποτροπιασμό. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 30χρονος Ιρακινής καταγωγής προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Ο 30χρονος οδήγησε το κορίτσι σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.

Η φίλη της, όταν πέρασε αρκετή ώρα, πήγε στη μητέρα της που ήταν στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές. Ακολούθησε κινητοποίηση και η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς όσα έγιναν και ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Στην ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί. Μάλιστα, η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

«Μέσα Αυγούστου βγήκε η κόρη μου με μία φίλη μου και το κοριτσάκι της σε πολύ κεντρικό σημείο της Κατερίνης. Με κάποιον τρόπο ένας Ιρακινός, απ’ ότι διαπιστώθηκε μετά, το πλησίασε το παιδί, το ξεγέλασε στην ουσία και απομακρύνθηκαν από την πλατεία. Αμέσως το κοριτσάκι ενημέρωσε τη μαμά, η μαμά πήρε τηλέφωνο εμένα κατευθείαν, αμέσως έτρεξα εκεί. Για καλή μου τύχη ήταν η αστυνομία, αμέσως τρέξανε οι άνθρωποι και όντως τους βρήκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς η κόρη μου είπε αμέσως στους αστυνομικούς : «με πείραξε αυτός ο άνθρωπος», είπε η μητέρα της ανήλικης σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 13:42