Καταγγελία για απρόκλητη βία από αστυνομικούς εναντίον πολιτών προέκυψε στην Κατερίνη, με αφορμή εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε τοπικό ποδοσφαιρικό αγώνα το μεσημέρι της Κυριακής. 

Η συγκέντρωση φιλάθλων στο σημείο έφερε την παρέμβαση της αστυνομίας στο πλαίσιο της επιβολής των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19, ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες και ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί άσκησαν βία εναντίον των συγκεντρωμένων πολιτών χωρίς κάποια αφορμή, συλλαμβάνοντας έναν 24χρονο και τον πατέρα του, 58 ετών, ο οποίος μάλιστα αιτήθηκε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί σε νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά και φέρεται να έχει σχετικό ιατρικό ιστορικό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, η διακομιδή στο νοσοκομείο έγινε δύο ώρες μετά το περιστατικό και ο 58χρονος υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις καταγγελίες προκύπτει επίσης πως η κατάσταση της υγείας του 58χρονου σταθεροποιήθηκε και η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον, ωστόσο φέρεται να υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα επέμβαση. 

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης