Κατέστρεψαν το γήπεδο για να φτιάξουν αντλιοστάσιο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 10:30
Κατέστρεψαν το γήπεδο για να φτιάξουν αντλιοστάσιο
Με πολύ μεράκι, κόπο και βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, οι κάτοικοι των Σαραγίων Τρικάλων και οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας αξιοποίησαν τη δημοτική έκταση που τους παραχωρήθηκε και δημιούργησαν ένα πανέμορφο γήπεδο, με τη φιλοδοξία αυτό να αποτελέσει μία αθλητική κυψέλη για τα παιδιά της περιοχής.

Πράγματι, το γήπεδο, πραγματικό στολίδι, φιλοξενεί την ομάδα των Σαραγίων - που έδωσε ήδη ένα παιχνίδι εκεί -αλλά και την νεοσύστατη Ακαδημία στην οποία έχουν εγγραφεί δεκάδες παιδιά της περιοχής.
Αυτό που αντίκρισαν όμως χθες το απόγευμα οι άνθρωποι της ομάδας, τα παιδιά και οι γονείς τους ήταν απίστευτο. Μηχανήματα εργολάβου που εκτελούσε - για λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. - την κατασκευή ενός αντλιοστασίου.

Αφού γκρέμισαν την ολοκαίνουρια περίφραξη και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, έκαναν μία τεράστια τρύπα, προκειμένου να μπουν τα θεμέλια του αντλιοστασίου καταστρέφοντας το γήπεδο, μια και όλως τυχαίως η τρύπα ξεκινά από την περίφραξη και επεκτείνεται σε μεγάλο βαθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Τα μηχανήματα καταπάτησαν και κατέστρεψαν όχι μόνο το γήπεδο αλλά και το σύστημα αυτόματου ποτίσματος, που με δικά τους έξοδα είχαν βάλει οι άνθρωποι των Σαραγίων.

Όλα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν υπήρχε μία συνεννόηση, καθώς θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο κάτω το αντλιοστάσιο ή και να μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο εκεί το γήπεδο, αφού έκταση υπάρχει. Όσοι βρίσκονταν εκεί ρώτησαν τον εργολάβο γιατί έσκαψε στο σημείο, ενώ έβλεπε ότι είναι γήπεδο, εκείνος απάντησε πως αυτή η εντολή τού δόθηκε από τη Δημοτική Αρχή Τρικκαίων! Το γήπεδο έχει αχρηστευτεί, η ζημιά είναι μεγάλη και άπαντες περιμένουν να δουν πώς αυτή θα αποκατασταθεί...

Πηγή: sportrikala.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 10:47