Κατηγορούμενος για το «ροζ» κύκλωμα: «Πήγαιναν με τη θέλησή τους»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 01:10
Κατηγορούμενος για το «ροζ» κύκλωμα: «Πήγαιναν με τη θέλησή τους»

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση του «ροζ» κυκλώματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ήταν επιχειρήσεις άρτια οργανωμένες και μάλιστα σε συνθήκες ανταγωνισμού.

Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

«Από κάποιες κοπέλες που ζήταγαν να φωτογραφηθούν, κάποιες τις έστελνα στον Τ… (τον «εγκέφαλο» φωτογράφο). Από αυτές τις κοπέλες, κάποιες του έπιαναν συζήτηση ή μπορεί να τους είχε πει εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει και αυτή τη δουλειά. Ήξερα τι δουλειά κάνει ο Τ. Αλλά εγώ τον χρησιμοποιούσα ως φωτογράφο». 

- Δεν σας ενοχλούσε ότι έκανε αυτή τη δουλειά;

«Όχι δε με ενοχλούσε γιατί ήξερα ότι ήταν σοβαρός και κύριος». 

Είναι ένας από τους τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι ψάρευαν κορίτσια  για το ροζ κύκλωμα. Φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπαρ καφετέριες, αλλά και στα social media. Τις έδειχναν στον  φερόμενο αρχηγό, τον φωτογράφο. Εκείνος φέρεται να αποφάσιζε ποιες θα μπουν στην «επιχείρηση» που είχε στήσει. 

Τι ισχυρίζεται 24χρονη που έπεσε στη «ροζ παγίδα»

Της έλεγαν ότι η δουλειά δεν έχει τίποτα παράνομο και είναι ασφαλής.  Την πίεζαν. Έλεγαν ότι ήταν μοναδική ευκαιρία να βγάλει χρήματα.  Στο σπίτι του αρχηγού γνώρισε την «Λίλα», «την «Φένια»,  την «Δανάη», την «Σοφία».

Ένας από τους κατηγορούμενους λέει στο Star: Του πήγαινα κάποιες κοπέλες, όχι πάρα πολλές κιόλας. Για να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις επαγγελματικές καλές, είτε για το book που θέλανε να φτιάξουν τα κορίτσια είτε για να δημοσιευθούν στο internet σε κάποιο site. 

Eίχαν πάει απολύτως με τη θέλησή τους. Δε μου έλεγαν οι κοπέλες τι θέλουν να κάνουν γιατί φοβόταν, δεν το λένε εύκολα ότι εγώ θέλω να πάω να κάνω β… τες. Μια κοπέλα μου είπε θέλω να έκανα αυτή τη δουλειά στην Ελβετία και τη Γερμανία και τη σύστησα στον «Κ». 

- Ξέρατε αν είχε άδεια για όλα αυτά;

«Με είχε διαβεβαιώσει ότι είναι κάτι ασφαλές». 

Το κύκλωμα έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες μέσω μιας συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής. Πίεζαν  κορίτσια να κάνουν πολλά ραντεβού μέσα σε 24 ώρες. Τις έστελναν  σε γιατρούς. Τις διάλεγαν από φωτογραφίες.  Έλεγαν ότι επενδύουν πάνω στα κορίτσια. 

Ο φωτογράφος ισχυρίζεται στο Star μέσα από τα κρατητήρια ότι ο «ανταγωνισμός»  οδήγησε στις συλλήψεις:

«Ουσιαστικά υπάρχουν δάχτυλοι αντιπάλων είναι σαν να έχετε ένα μαγαζάκι και έχουν  και άλλοι μαγαζιά και ξεκινάς ένα μαγαζάκι και έμπαινε ο κόσμος στο δικό σου οι άλλοι δεν θα κάνανε κάτι για να το σταματήσουν αλλά δεν μπορούν να το φτάσουν;», λέει. 

Ο 31χρονος με το αρχικό Τ. που πήρε και αυτός τον δρόμο της φυλακής ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Μαζί Σου» ότι η πρώην του ήταν εκείνη τον κάρφωσε για να τον εκδικηθεί. 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 01:12