Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός που σκότωσε τη σύζυγό του και μία φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά.

«Θόλωσα, βγήκα εκτός εαυτού…». Αυτά τα λόγια είπε ο αστυνομικός, ηλικίας 35 ετών, προκειμένου να δικαιολογήσει την πράξη του και να δώσει εξήγηση για το διπλό έγκλημα που διέπραξε την περασμένη Τετάρτη στην Κάτω Κηφισιά, όταν πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου, που αγαπούσα ακόμα» ισχυρίστηκε στον ανακριτή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πείσει, καθώς, αμέσως μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Ο 35χρονος αστυνομικός, παρότι επικαλέστηκε κενό μνήμης για εκείνη την ημέρα λέγοντας πως δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε, υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγός του, από την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά τους, πέντε και οκτώ ετών. Πήγε στο σούπερ μάρκετ, όπως είπε, όχι γιατί είχε σκοπό να τη σκοτώσει, αλλά για να συζητήσουν για τα παιδιά, τα οποία έπρεπε να πάρει την επόμενη ημέρα αλλά εκείνη τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της.

Θόλωσε, υποστήριξε, όταν του είπε «θα κάνω ό,τι θέλω…». Όσο για τη φίλη της συζύγου του, ο κατηγορούμενος είπε πως «δεν την γνώριζε, την είχε δει μία φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, την οποία παρακολουθούσε κάποιες φορές και τις είχε δει να ξεσαλώνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα πια ο 35χρονος αστυνομικός δηλώνει μετανιωμένος, ενώ απολογούμενος ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ισχυριζόμενος πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης