Εγκλωβισμένοι στη Βουλγαρία συνεχίζουν να βρίσκονται δεκάδες Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί, οι οποίοι πλέον ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα για τα μπλόκα των αγροτών και την υφιστάμενη κατάσταση.

Πολλοί εξ αυτών, όπως δήλωσαν στο «press724» έχουν απομείνει χωρίς χρήματα και πλέον αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ουρές που έχουν σχηματίσει τα φορτηγά ξεπερνούν τα 20 χιλιόμετρα τόσο στην ελληνική, όσο και στη βουλγαρική πλευρά των συνόρων στον Προμαχώνα.

Oι Βούλγαροι οδηγοί αναφέρουν ότι οι ουρές των φορτηγών κατά μήκος της εθνικής οδού της γειτονικής χώρας, πλέον ξεκινούν από τα σύνορα με τη Ρουμανία και φτάνουν μέχρι τον Προμαχώνα. Μάλιστα, η κατάσταση πλέον είναι ιδιαίτερα τεταμένη και οι Βούλγαροι οδηγοί δηλώνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τους δρόμους κλειστούς, μέχρι οι Έλληνες αγρότες να απομακρύνουν τελειωτικά τα τρακτέρ από τους δρόμους. Σύμφωνα με τους ίδιους, περιμένουν με αγωνία την αυριανή συνάντηση των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρα, παρότι γνωρίζουν ότι σε αυτή δεν συμμετέχουν αντιπρόσωποι του μπλόκου του Προμαχώνα., ενώ εφόσον δεν εκτονωθεί η κατάσταση, απειλούν ακόμη και με επεισόδια στα σύνορα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης