Και φοιτητής σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 14:04
Και φοιτητής σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στο οποίο μετείχε και ένας φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη, προχώρησε το Λιμεναρχείο Βόλου. Ο πρώτος… κρίκος της αλυσίδας, ο οποίος έπεσε στα χέρια των λιμενικών, ήταν ένας 32χρονος κάτοικος Χαλκιδικής, που έκανε διακοπές στον Βόλο. Στην κατοχή του βρέθηκαν 5,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως προέκυψε στην προανάκριση, τη ναρκωτική ουσία την είχε προμηθευτεί από έναν 22χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Λιμενικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον 22χρονο, την ώρα που τους πωλούσε δύο πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη.

Ο φοιτητής υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά του τα είχε αγοράσει από 36χρονο, επίσης κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Οι λιμενικοί έκλεισαν ραντεβού με τον 36χρονο, ο οποίος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 2 συσκευασίες με κοκαϊνη και 250 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, μέσα στο οποίο έγινε η πώληση.

Σε έρευνα, που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 8 συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 7 γραμμαρίων, 53 τεμάχια αναβολικών χαπιών, μία αυτοσχέδια πίπα τύπου σωλήνα για χρήση κοκαΐνης, τέσσερα φιαλίδια υγρού διαλύματος, αλλά και πιστόλι με γεμιστήρα, που περιείχε φιάλη αερίου. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009, 14:29