Και τώρα... οι Sarpidonistas!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 23:08
Και τώρα... οι Sarpidonistas!
Μετά τους Minoistas στο Ηράκλειο, τους...Atenistas στην Αθήνα και τους Patrinistas, ήρθαν και οι... Sarpidonistas στα Μάλια!

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι είναι μια ομάδα δράσης από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που αγαπούν τα Μάλια! Χωρίς αρχηγούς, συνδρομές και περιορισμούς, καθαρίζουν τους δρόμους και τις παραλίες.

Οι θέσεις τους:


Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικρή κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά, το να ξανασταθούμε στα πόδια μας είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!

Έχουμε μανία με την καθαριότητα. Τα Μάλια δείχνουν βρώμικα για χιλιάδες λόγους. Οι ευθύνες είναι όλων μας. Οι sarpidonistas σηκώνουμε τα μανίκια και καθαρίζουμε.


Πιστεύουμε στη δύναμη της μικρής κλίμακας. Πριν φτάσουμε στα μεγάλα, υπάρχουν χιλιάδες μικρά, σπουδαία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί.

Οι δράσεις των sarpidonistas δεν θα είναι «μια κι έξω». Θα έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων αποτελεσμάτων.

Είμαστε δίπλα στους τουρίστες. Ο τουρισμός είναι η μεγάλη βιομηχανία μας και φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μερίδιο σε μια φιλική, πιο εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή πόλη.

Υπερασπιζόμαστε την επιχειρηματικότητα. Η ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας είναι κανόνας οικονομικής και κοινωνικής επιβίωσης για την πόλη μας.

Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές της πόλης. Ο καλός sarpidonistas δεν είναι επαγγελματίας γκρινιάρης, για να μην βλέπει πόσα καλά τού έχει να δώσει αυτή η πόλη. Θέλουμε να τα αναδείξουμε. Να είμαστε δίπλα, σε όλες τις προσπάθειες, που θα κάνουν τα Μάλια μας πιο όμορφα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 23:08