Ένας άνδρας και μία γυναίκα πνίγηκαν τις τελευταίες ώρες στην Κεφαλονιά. Η περίπου 60 ετών γυναίκα εντοπίστηκε από τις αρχές στη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια το βράδυ της Τρίτης ενώ ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς εξέδωσε τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Γραδάκια Κεφαλληνίας. Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης,είχε κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό. Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
  • Σήμερα το μεσημέρι κατά της 2.30 μ.μ εντοπίστηκε από διερχόμενο σκάφος 3 μίλια από το λιμάνι του Πόρου πτώμα ανδρός περίπου 30 ετών. Αμέσως έσπευσε το σκάφος του Λιμεναρχείου για να ανασύρει το πτώμα από την θάλασσα και να το μεταφέρει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία Νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν στην Πάτρα. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης