Κέντρο διερχομένων, σχεδόν όλο το 24ωρο, είχε γίνει το διαμέρισμα ενός 38χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα. Στην αρχή κανείς δεν φανταζόταν τι συνέβαινε  αλλά μια πληροφορία που έφτασε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών και στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα αποδείχτηκε ακριβής, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η zougla.gr. 

Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε ένα καλά οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης με air-condition, φωτιστικές λάμπες LED. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον εξοπλισμό και τα ναρκωτικά χρειάστηκαν δυο αυτοκίνητα καθώς δεν ήταν και λίγα όσα βρέθηκαν στο διαμέρισμα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3.704 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2.600 γραμμάρια υπολειμμάτων κάνναβης, 26 δενδρύλλια κάνναβης, 5 βιομηχανικά φίλτρα, air-condition και πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση με 18 ειδικές φωτιστικές λάμπες LED για την ωρίμανση της κάνναβης, 4 ντουλάπες υδροπονικής κάνναβης, 25 δοχεία με σπόρους ακατέργαστης κάνναβης, 14 δοχεία λιπάσματος και 1.000 ευρώ. 

Ο 38χρονος με την δικογραφία που σχηματίστηκαν σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης