Tην πεποίθηση ότι το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης θα δώσει λύση στο οξύ πρόβλημα της έλλειψης πάρκινγκ στην πόλη, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος επιθεώρησε σήμερα την έναρξη των εργασιών διαγράμμισης που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του συστήματος.

«Επιτέλους, δρομολογείται ένα καίριο έργο που θα δώσει λύση στο οξύ πρόβλημα της στάθμευσης με ένα δίκαιο και σύγχρονο πάνω απ’ όλα σύστημα» τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισήμανε ότι στο πλαίσιο της πολιτικής της διοίκησης του δήμου για το κυκλοφοριακό, σύντομα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το νέο ωράριο φορτοεκφόρτωσης, το οποίο εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, η μελέτη για την αρτιότερη λειτουργία των λεωφορειολωρίδων καθώς και η χωροθέτηση για τις νέες πιάτσες των ταξί.

«Για να προχωρήσουν όλα αυτά και να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε τη στήριξη από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και απαραιτήτως τη συνεργασία όλων των δημοτών»», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Ολυμπιάδος και θα συνεχιστούν στις οδούς Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου, παρουσία του γενικού διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, Κωνσταντίνου Μπελιμπασάκη και εκπροσώπων του συμβουλίου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, απ’ όπου και θα εφαρμοστεί πιλοτικά το νέο σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης