Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κέρκυρας με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια εργαζόμενοι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τρεις εργαζόμενοι επιτέθηκαν εναντίον ενός συναδέλφου τους, αφού είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Ο κ. Χαλικιόπουλος, μιλώντας το βράδυ στο Corfu Channel προσπάθησε να υποβαθμίσει το επεισόδιο, προφανώς σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, η κατάσταση στην Επιχείρηση μυρίζει μπαρούτι, καθώς από μόνο του το γεγονός της συγκρότησης ψηφοδελτίου εργαζομένων στις περιφερειακές ΔΕΥΑΚ δείχνει ότι οι εργαζόμενοι είναι – ή αισθάνονται ότι είναι – δύο ταχυτήτων.

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων στο σύλλογο εργαζομένων ΔΕΥΑ Κέρκυρας, προκειμένου να καταγραφούν και τα ονόματα των εκλεγέντων, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν επικράτηση του ψηφοδελτίου που συγκροτήθηκε – κυρίως – από εργαζόμενους στις πρώην ΔΕΥΑ των Καποδιστριακών Δήμων έναντι του ψηφοδελτίου του γνωστού συνδικαλιστή των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ και πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Γιάννη Χαλικιόπουλου.

Το πρώτο ψηφοδέλτιο κατακτά 4 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο έναντι 3 εδρών του δεύτερου, ενώ το ψηφοδέλτιο που στηρίχτηκε από ΚΚΕ – ΠΑΜΕ δεν κατόρθωσε να εκλέξει αντιπρόσωπο. Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Επιχείρησης αναδείχθηκε ο κ. Χαραλαμπάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: corfupress.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης