Με υπομονή έχουν οπλιστεί από το πρωί της Παρασκευής οι οδηγοί που κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, καθώς η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων.

Φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο το κυκλοφοριακό σε βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Στο Ίλιον υπήρξε καθίζηση οδοστρώματος λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο ρεύμα καθόδου της λεωφ. Κηφισίας, όπου μεταξύ άλλων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο πάνω τμήμα του κόμβου στην Κατεχάκη λόγω της ένοπλης επίθεσης αγνώστων κατά της ισραηλινής πρεσβείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η κίνηση των οχημάτων στη Λεωφ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα διενεργείται από την υπόγεια γέφυρα. Στην όδο Κατεχάκη υπάρχει εκτροπή των οχημάτων στο ύψος της οδού Αδριανείου. Παράλληλα, η κίνηση των οχημάτων στην οδό Σταυρού εκτρέπεται στην κάθοδο της λεωφ. Κηφισίας, ενώ παραμένουν κλειστοί οι παράδρομοι της λεωφ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε ζωντανά την κίνηση στο 17ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε ζωντανά την κίνηση στη λεωφ. Κηφισίας στο ύψος του Κολλεγίου Αθηνών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης